Fejlkoden 80151012 vises, når du prøver at bruge din Microsoft-konto på Xbox Live

Problem

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade din profil til din Xbox 360-konsol:

Sorry, something's wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help.

Error code: 80151012

Dette kan betyde, at din Microsoft-konto er låst, eller at der er et problem med den.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Fjern din profil fra alle de Xbox 360-konsoller, hvor den er gemt. Dette kan du gøre på to måder. Til begge fremgangsmåder skal du bruge "en pc, der er tillid til". (Du kan få mere at vide om pc'er, der er tillid til, under "Gør din computer til en pc, der er tillid til" i Få at vide, hvorfor du uventet kan blive bedt om at angive mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto).

• 1. mulighed
    1. Gå ind på en side på Xbox.com (f.eks. denne), og log på din Xbox Live-konto.
    2. Find og vælg Min konto, som kan være placeret øverst til højre under dit gamertag eller i den venstre navigationsrude under Avatar.
    3. Vælg Fjern min profil fra alle Xbox 360-konsoller under Sikkerhed.
    4. Vælg Kræv hentning af profil under BESØGTE KONSOLLER.
    5. Gå tilbage til Xbox 360-konsollen, og download din profil.
  • 2. mulighed
    1. Log på din Xbox Live-konto fra en af websiderne på Xbox.com, f.eks. denne side.
    2. Find og vælg Min konto, som kan være placeret øverst til højre under dit gamertag eller i den venstre navigationsrude under Avatar.
    3. Vælg Sikkerhed, familie og forummer.
    4. Vælg Beskyttelse af Xbox 360-profiler.
    5. Vælg Kræv hentning af profil (den grønne knap) under "Konsoller, der ikke kræver din adgangskode, når du logger på". Hermed slettes din profil fra de Xbox 360-konsoller, hvor den er gemt.
    6. Gå tilbage til Xbox 360-konsollen, og download din profil.

Løsning 2: Nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto. Sådan gør du:

1. Gå til siden Nulstil din adgangskode.
  2. Vælg årsagen til, at adgangskoden skal nulstilles.
  3. Skriv mailadressen til din Microsoft-konto.
  4. Skriv de tegn, du ser på billedet.
  5. Klik eller tryk på Næste.
  6. Vælg en af valgmulighederne (beviserne) for at sende en sikkerhedskode, og klik eller tryk derefter på Næste. Hvis du ikke har adgang til nogen af beviserne, skal du vælge Jeg bruger ikke længere disse.
  7. Skriv den firecifrede sikkerhedskode, og klik eller tryk derefter på Næste.
  8. Angiv din nye adgangskode, og klik eller tryk derefter på Næste.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Har du spørgsmål om reparation og garanti? Se Xbox 360-garanti, registrering og reparation: Ofte stillede spørgsmål.