Fejlkode 8015102A vises, når du forsøger at opgradere en Xbox Live-barnekonto til en voksenkonto

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at opgradere en Xbox Live-barnekonto til en voksenkonto:

Status code: 8015102A

This action cannot be performed at this time.

Hvis du får vist denne fejl, er der muligvis problemer med din konto. Der kan f.eks. være et problem med sikkerhedsoplysningerne.

Løsning

Benyt følgende fremgangsmåde for at løse problemet:

1. Gå til account.live.com.
  2. Log på med din Microsoft-konto.
  3. Klik på Rediger sikkerhedsoplysninger under Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
  4. Tjek oplysningerne i følgende felter:
    • Telefonnummer
    • Alternativ mailadresse
    • Pc, du har tillid til
    • Sikkerhedsspørgsmål
  5. Klik på OK, når du har tjekket, at sikkerhedsoplysningerne er korrekte.

Når du har bekræftet dine oplysninger, skal du prøve at opgradere barnekontoen igen.