Fejl 80151103 vises, når du downloader din profil til din Xbox 360

En af følgende fejlkoder og -meddelelser vises, når du downloader din Xbox Live-profil til din Xbox 360-konsol:

Sorry, Xbox Live profiles cannot be loaded right now. Please try again later.

Status code: 80151103.

Error: Can't connect to Live. The logon error code is 0x80151103

Det kan betyde et af følgende:

• Der er opstået et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Der er et problem med sikkerhedsoplysningerne på din Microsoft-konto.
  • Der er et problem med den Xbox Live-profil, der er gemt på Xbox 360-konsollen.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-02-23T23:39:49.8456687+00:00

Løsning 2: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Udfør disse trin:

1. Log på din Microsoft-konto
    Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis du ikke kan logge på med adgangskoden, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  2. Klik på Skift adgangskode m.m. under Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
  3. Tjek mailadressen og telefonnummeret under Sikkerhedsoplysninger hjælper med at holde din konto sikker. Tilføj eller opdater disse sikkerhedsoplysninger, hvis det er nødvendigt.
  4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  5. Prøv at logge på Xbox Live igen.

Løsning 3: Nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto

Du kan finde oplysninger om, hvordan du nulstiller adgangskoden til din Microsoft-konto, i Skift adgangskoden til din Microsoft-konto.

Løsning 4: Download din Xbox Live-profil igen

Udfør disse trin for at downloade din Xbox Live-profil igen:

1. Flyt først din Xbox Live-profil:
    1. Formatér et ekstra USB-flashdrev som en hukommelsesenhed.
    2. Tilslut flashdrevet til konsollen.
    3. Gå til  settings på dashboardet, og vælg derefter Storage.
    4. Vælg All Devices.
    5. Vælg Gamer Profiles, og vælg derefter din gamerprofil.
    6. Vælg Move.
    7. Vælg den hukommelsesenhed, du vil flytte profilen til.
    8. Fjern USB-flashdrevet fra konsollen.
  2. Ryd systemcachen:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
    3. Vælg Storage eller Memory.
    4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
    5. Vælg Clear System Cache.
    6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  3. Genstart Xbox 360-konsollen.
  4. Download din Xbox Live-profil igen. Du kan finde yderligere hjælp i Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen.