Fejl 80153003 vises, når du prøver at downloade eller købe indhold på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade eller købe indhold fra Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live.

Status Code: 80153003

Det kan betyde, at der opstod fejl under download eller under købet, eller det kan betyde, at indholdet ikke længere findes i Store. Hvis du ikke længere kan finde indholdet, når du søger på Xbox.com, er indholdet muligvis blevet fjernet. Hvis indholdet stadig findes, kan du prøve løsningerne nedenfor.

Løsninger

Løsning 1: Slet gamle data, og ryd cachen

Prøv først at opdatere dine Xbox Live-oplysninger ved at rydde cachen. Du har måske en ældre version af det element, du forsøger at downloade eller købe på konsollen. Sådan gør du:

1. Slet Marketplace System Data. Benyt følgende fremgangsmåde:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    2. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
    3. Vælg Storage, og vælg derefter din primære lagerenhed.
    4. Vælg System Items.
    5. Vælg Content Cache, og vælg derefter Delete.
  2. Ryd cachen på konsollen. Sådan gør du:
    1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    2. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
    3. Vælg Storage eller Memory.
    4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
    5. Vælg Clear System Cache.
    6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden.
  3. Genstart Xbox 360-konsollen.
  4. Prøv at købe eller downloade igen på Xbox Live.

Hvis du fortsat får vist denne fejlmeddelelse, kan der være problemer med tilbuddet på Xbox Live. Kontakt Xbox-support.

Løsning 2: Slet indholdet, og download det igen

Slet eventuelle aktive overførsler på skærmen med aktive overførsler, slet alt delvist overført indhold, og prøv derefter at hente indholdet igen. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Gå til Games & Apps.
  2. Vælg Active Downloads, og vælg derefter Cancel All.

Nu hvor de aktive overførsler er annulleret, skal du slette alt delvist overført indhold. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, og gå derefter til Settings.
  2. Vælg System Settings.
  3. Vælg Lager, og vælg derefter din lagerenhed.
  4. Tryk på X på controlleren for at få vist Deletion Suggestions.
  5. Rul gennem forslagene, og slet alt indhold, der har et gult udråbstegn. Udråbstegnet angiver indhold, der er ufuldstændigt eller beskadiget.

Nu hvor det delvist overførte indhold er slettet, kan du prøve at hente indholdet igen. Sådan gør du:

1. Gå til hubben Settings, og vælg Account.
  2. Vælg Download History.
  3. Vælg det element, du havde problemer med at downloade.
  4. Vælg Download Again.

Hvis indholdet stadig ikke downloades helt, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Tjek, at du har forbindelse til Xbox Live

Test forbindelsen til Xbox Live for at tjekke, at problemet ikke skyldes en fejl på forbindelsen. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren (Xbox-knappen midt på controlleren).
  2. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  3. Vælg Network Settings.
  4. Vælg dit trådløse netværk eller Wired Network, hvis du bliver bedt om det.
  5. Vælg Test Xbox Live Connection.
  6. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Når du har oprettet forbindelse til Xbox Live, ser skærmbilledet sådan ud:

Hvis du har oprettet forbindelse til Xbox Live og stadig ikke kan downloade indholdet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Tjek dine faktureringsoplysninger

Selvom du ikke har købet noget, skal du logge på din Microsoft-konto og kontrollere, at faktureringsoplysningerne er korrekte. Forkerte oplysninger kan forhindre, at indholdet downloades.

Løsning 5: Anmod om reparation

Hvis de foregående løsninger ikke løste problemet, skal din Kinect-sensor repareres. Se Få din Xbox-konsol eller Kinect-sensor repareret.