Fejlkode 80153005 vises, når du forsøger at downloade indhold på Xbox Live

Problem

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade indhold på Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Status code: 80153005

Dette kan betyde en af følgende ting:

• Indholdstilbuddet er ikke længere tilgængeligt. En spildemo er f.eks. ikke længere tilgængelig.
    Bemærk! Du kan måske heller ikke downloade indhold, fordi der er problemer med netværket. Se afsnittet "Løsninger" for at bekræfte, at du har adgang til alle Xbox Live-funktionerne.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for tjenesten og din forbindelse til Xbox Live. Udfør følgende trin:

1. Gå til Service status, og tjek, om der er nogen aktuelle problemer med tjenesten.
  2. Hvis der ikke er rapporteret nogen problemer med tjenesten, skal du vente et par minutter og prøve igen.
  3. Kør Xbox Live-forbindelsestesten:
    1. Vælg Settings på Xbox Dashboard.
    2. Vælg System.
    3. Vælg Network Settings.
    4. Vælg dit netværk.
    5. Vælg Test Xbox Live Connection

Løsning 2: Prøv at downloade indholdet igen. Søg på Xbox Live igen. Hvis du ikke kan finde indholdet, så er det sikkert blevet fjernet fra Xbox Live. Kom tilbage med jævne mellemrum for at se, om indholdet er blevet tilgængeligt igen.

Løsning 3: Bekræft dit abonnementsniveau. Sådan gør du:

1. Klik på Log på øverst til højre på en Xbox.com-side (f.eks. denne).
  2. Angiv dine Microsoft-kontooplysninger, og klik derefter på Log på.
  3. Klik på Min konto.
  4. Bekræft dit abonnementsniveau under Xbox Live.