Fejl 80153016 vises, når du forsøger at foretage et køb på Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox 360-konsol:

The offer you are attempting to purchase has changed since you retrieved Marketplace information. This action could not be performed at this time. Please try again later.
80153016

Det betyder, at tilbuddet på den vare, som du vil købe, er blevet ændret, siden du modtog de seneste oplysninger om produktet fra Store på Xbox 360.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger i rækkefølge. Hvis den første løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.

Løsning 1: Søg efter tilbuddet online

Xbox 360 Store har nye udsalg og specialtilbud hver uge, og nogle af tilbuddene er kun tilgængelige i en begrænset periode. Hvis du får denne fejlkode og -meddelelse, er det tilbud, du prøver at købe, ikke længere gyldigt, eller også er salgsprisen blevet ændret for nylig.

Gå til Xbox 360 Store online for at se de aktuelle tilbud og tjekke, om det tilbud, du prøver at købe, er blevet ændret.

Løsning 2: Ryd Xbox 360-konsollens systemcache

Benyt følgende fremgangsmåde for at rydde systemcachen:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Storage eller Memory.
Indstillingen
  1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y-knappen på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  2. Vælg Clear System Cache.
Indstillingen
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  2. Genstart Xbox 360-konsollen.
  3. Log på din konsol, og prøv derefter at købe varen igen.

Løsning 3: Slet Marketplace System Data-filen på din Xbox 360

Hvis du har ryddet cachen og stadig ikke kan få lov til at købe elementet, kan du prøve at slette Marketplace System Data-filen. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Storage eller Memory.
  3. Vælg din primære lagerenhed.
  4. Vælg System Items.
  5. Vælg Marketplace System Data.
  6. Vælg Delete.
  7. Genstart Xbox 360-konsollen.
  8. Log på din konsol, og prøv derefter at købe varen igen.