Fejlkoden 80153022 vises, når du bruger en forudbetalt kode til et køb på Xbox Live

Problem

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live ved hjælp af en forudbetalt kode:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.
Status code: 80153022

Dette betyder en af følgende ting:

• Der er et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten, som forhindrer købet.
  • Du bruger en forudbetalt kode, der ikke kan indløses i dit område.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek Xbox Live-tjenestens status

I forbindelse med planlagt systemvedligeholdelse eller uforudsete problemer med Xbox Live kan nogle Xbox Live-funktioner være utilgængelige. På Xbox Live-tjenestens status kan du se status for Xbox Live-tjenesten.

Løsning 2: Test Xbox Live-forbindelsen

Hvis den foregående løsning ikke løste problemet, skal du prøve at teste Xbox Live-forbindelsen. Hvis du vil teste forbindelsen til Xbox Live, skal du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Gå til Settings, og vælg System.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg Wired Network eller navnet på det trådløse netværk, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.

Løsning 3: Find ud af, hvor den forudbetalte kode blev købt

Hvis den foregående løsning ikke løste problemet, skal du tjekke, hvor den forudbetalte kode blev købt. Nogle forudbetalte koder kan ikke indløses uden for det land eller område, hvor de er købt. Andre forudbetalte koder, især dem, der er købt online, er kun beregnet til at blive solgt og indløst i USA. Hvis du har købt en af disse forudbetalte koder, og din konto er i et andet land, kan du få denne fejl.