Fejlkode 80153048 vises, når du indløser en kode eller downloader indhold på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade indhold på din Xbox 360-konsol:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Statuskode: 80153048

Dette kan betyde, at du allerede har det abonnement, som du prøver at få adgang til ved at indløse den forudbetalte kode. Eller der kan være en problem med faktureringsoplysningerne på din Microsoft-konto.

Bemærk! Denne fejl kan også forekomme, hvis der er et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-01-18T00:26:49.4414338+00:00
Køb og brug af indhold: kører
2017-01-18T00:26:49.4414338+00:00

Løsning 2: Kør Xbox Live-forbindelsestesten

Hvis der ikke er nogen problemer med tjenesten, og du stadig får denne fejl, når du prøver at downloade indhold, skal du udføre disse trin på din Xbox 360-konsol:

1. Vælg settings.
  2. Vælg System.
  3. Vælg Network Settings.
  4. Vælg dit netværk.
  5. Vælg Test Xbox Live Connection.

Løsning 3: Tjek oplysningerne for din Microsoft-konto

Tjek faktureringsoplysningerne for din Microsoft-konto fra en internetbrowser. Benyt følgende fremgangsmåde for at gøre dette:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Betaling og fakturering, og vælg derefter Håndter betalingsindstillinger.
  3. Tjek og opdater oplysningerne for hver betalingsmåde.
  4. Vælg Betaling og fakturering, og vælg derefter Faktureringsoplysninger for at tjekke adressen på din konto.
  5. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  6. Log på Xbox Live, og prøv at downloade indholdet igen.

Bemærk! Du kan ikke bruge eller aktivere en forudbetalt kode, hvis din konto har en udestående saldo, eller hvis din betalingsmåde er udløbet eller ikke længere er gyldig. Du kan finde flere oplysninger i Sådan betaler du en udestående saldo for et Xbox-abonnement.