Fejlkoden 80153065 vises, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.
Status code: 80153065

Dette kan betyde, at den Xbox Live-konto, du benytter til at downloade indhold, er en barnekonto, hvor området er indstillet til New Zealand.

Løsninger

Xbox arbejder på at sikre, at folk i New Zealand, der er under 18 år, ikke kan få adgang til "voksent" indhold. For at få adgang til sådant indhold skal barnekontoen derfor opgraderes til en voksenkonto.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du opgraderer en barnekonto til en voksenkonto, under Onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox Live og Zune.

Bemærk! Alderen på kontoindehaveren fastsættes efter den oprindelige fødselsdato, der blev valgt, da kontoen blev oprettet.

Hvis du stadig oplever problemet, efter du har ændret barnekontoen til en voksenkonto, skal du kontakte Xbox Support.