Fejlkode 80153410 vises, når du forsøger at købe eller downloade indhold fra Xbox Live

Problem

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at købe eller downloade indhold fra Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.
Status Code: 80153410

Dette kan betyde en af følgende ting:

• Der er et problem med netværkskonfigurationen.
  • Der er et midlertidigt problem med Xbox Live.
  • Indholdet ikke længere tilgængeligt.
  • Der er et problem med din Xbox Live-konto.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Kontrollér faktureringsadressen

Kontrollér, at faktureringsadressen for din Xbox Live-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Du kan se, hvordan du ændrer faktureringsadressen for din Xbox Live-konto, under Rediger dine Xbox Live-kontooplysninger.

Hvis adressen for din Xbox Live-konto svarer til faktureringsadressen, der bruges til dit kreditkort, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Opdater sikkerhedsbeviserne for din Microsoft-konto

Du kan løse dette problem ved at kontrollere og om nødvendigt tilføje sikkerhedsbeviser til din Microsoft-konto. Du kan f.eks. tilføje en ny mailadresse eller et nyt telefonnummer. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du administrerer sikkerhedsbeviser for din Microsoft-konto, ved at se Få hjælp til din Microsoft-kontos sikkerhedsbeviser.

Når du har kontrolleret og opdateret sikkerhedsbeviserne for din Microsoft-konto, kan du logge på Xbox Live og derefter forsøge at købe eller hente indholdet igen.

Løsning 3: Tjek Xbox Live-tjenestens status

Xbox Live-tjenesten kan være utilgængelig på grund af systemvedligeholdelse. Tjek Xbox Live-tjenestens status. Hvis der en meddelelse om service på Xbox Live-tjenesten, skal du vente 72 timer og derefter prøve at købe eller hente indholdet igen.

Hvis der ikke vises nogen meddelelser om service på Xbox Live-tjenesten, og du bliver ved med at få vist fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 4: Test forbindelsen

Test Xbox Live-forbindelsen på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings og derefter System Settings.
  3. Vælg Network Settings.
  4. Vælg Wired Network eller navnet på det trådløse netværk, du bruger, hvis du bliver bedt om det.
  5. Vælg Test Xbox Live Connection.
  6. Benyt en af følgende fremgangsmåder:
    • Hvis testen mislykkes, og du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du se Xbox Live: Opret forbindelse til Xbox Live
    • Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgængelig, kan du prøve den næste løsning.
    • Hvis der vises en meddelelse om service på Xbox Live-tjenesten, kan du prøve senere, når Xbox Live-tjenesten er tilgængelig.

Hvis du stadig får vist fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 5: Kontakt Xbox Support

Du kan kontakte Xbox Support for at få mere hjælp ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.

Løsning

Opret forbindelse fra Xbox 360-konsollen til Xbox Live fra en anden placering, der bruger en anden internetudbyder. Tag f.eks. konsollen med hen til en af dine venner, og prøv at oprette forbindelse til Xbox Live og downloade indholdet dér.

Relaterede problemer