Fejlkode 80153411 vises, når du forsøger at downloade indhold eller indløse Microsoft Points

Problem

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade indhold:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
Status code: 80153411

Du kan også få vist en fejlmeddelelse, der minder om følgende, når du forsøger at få adgang til siden Konto eller siden Indløs kode:

Ups... det burde ikke være sket

Dette kan betyde, at der er et problem med Microsoft Points-saldoen på din konto.

Løsning

Kontakt Xbox Support for at få løst dette problem.