Fejlkode 80153416 vises, når du forsøger at indløse en kode, som du har fået via belønninger på Bing

Du får vist følgende fejlmeddelelse og -kode, når du forsøger at indløse en kode, som du har fået via belønninger på Bing:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Status code: 80153416

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-10-23T16:13:30.2903724+00:00

Løsning 2: Kontakt Xbox Support

Hvis der ikke vises nogen relevante meddelelser om tjenesten, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.