Fejlen 8015341b vises, når du prøver at flytte dit Xbox Live-gamertag til en anden Microsoft-konto

Du får vist én af følgende fejlkoder og -meddelelser, når du prøver at flytte dit Xbox Live-gamertag til en anden Microsoft-konto:

Fejlkode: 8015341b
Can't change Microsoft account

Fejlkode: 8015341b
Can't change Windows Live ID

Dette kan betyde, at din Xbox Live-konto og din Microsoft-konto er knyttet til forskellige områder.

Løsning

For at løse dette problem skal du tjekke, hvilket område din Microsoft-konto er knyttet til, og ændre det, hvis det er nødvendigt. Sådan gør du:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Rediger personlige oplysninger under Kontooversigt.
  3. Under Startside kan du vælge et andet land eller område, der svarer til området for din Xbox Live-konto.
  4. Når du har ændret land/område, så det stemmer overens med området for din Xbox Live-konto, skal du klikke på Gem.

Hvis du stadig oplever problemet, skal du kontakte Xbox Support.