Fejlkode 80154016 vises, når du forsøger at ændre den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-profil

Problem

Du får vist følgende fejlkode og meddelelse, når du forsøger at ændre den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-profil:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.

Status code: 80154016

Dette problem kan opstå i et af disse scenarier:

• Der er et problem med din Microsoft-konto. Microsoft-kontoen kan f.eks. være slettet eller blokeret, eller der kan være et problem med sikkerhedsoplysningerne i kontoen.
  • Der er knyttet to gamertags til din Microsoft-konto.

Løsninger

Løsning 1: Kontrollér, at du ikke er logget på med den gamle Microsoft-konto

Du kan prøve at afhjælpe dette problem ved at kontrollere, at du ikke er logget på med den gamle Microsoft-konto på en anden enhed. Du kan f.eks. kontrollere, at du ikke er logget på med den gamle Microsoft-konto på din hjemmecomputer eller en smartphone.

Hvis du er logget på en anden enhed, skal du logge af og derefter igen forsøge at knytte din profil til en anden Microsoft-konto.

Løsning 2: Kontrollér oplysningerne for din Microsoft-konto

1. Log på din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis du ikke kan logge på med adgangskoden, skal du nulstille din adgangskode.

2. Bemærk alle viste fejlmeddelelser.
  3. Når du har afhjulpet eventuelle fejl, kan du kontrollere oplysningerne i din Microsoft-konto. Kontrollér f.eks. faktureringsoplysningerne eller oplysningerne i afsnittet Adgangskode og sikkerhedsoplysninger.
  4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  5. Log derefter på Xbox Live, og prøv at hente din profil igen.

Løsning 3: Prøv at logge på Xbox.com

1. Klik på Log på øverst til højre på en Xbox.com-side, f.eks. denne.
  2. Angiv brugernavn og adgangskode til din Microsoft-konto, og klik derefter på Log på.

Løsning 4: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på konsollen. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Løsning 5: Flyt din Xbox Live-profil, og hent den derefter igen

1. Formatér et ekstra USB-flashdrev som en hukommelsesenhed.
  2. Flyt din profil til det flashdrev, som du har formateret i trin 1. Benyt følgende fremgangsmåde:
    1. Tilslut USB-flashdrevet til konsollen.
    2. Gå til Settings, og vælg Storage.
    3. Vælg All Devices.
    4. Vælg Gamer Profiles, og vælg derefter din gamerprofil.
    5. Vælg Move.
    6. Vælg det USB-flashdrev, som du vil flytte profilen til.
    7. Fjern USB-flashdrevet fra konsollen.
  3. Hent din profil igen. Du kan få hjælp til dette i Hent, flyt eller slet din Xbox Live-profil.

Løsning

For at løse dette problem skal du oprette en ny Microsoft-konto, som du kan bruge. Gå til accounts.live.com for at oprette en ny konto.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.