Fejlkoden 8015401D vises, når du forsøger at oprette en Xbox Live-konto

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at oprette en Xbox Live-konto:

Status Code: 8015401D
This action could not be performed at this time. Please try again later.

Hvis du får denne meddelelse og fejlkode, betyder det, at der er et problem med oplysningerne i din profil. Det kan f.eks. være, at det gamertag, du har angivet, allerede er i brug.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at tjekke oplysningerne i din profil. Eller du kan prøve at bruge et andet gamertag, når du igen forsøger at tilmelde dig Xbox Live.