Fejlkode 80154023 vises, når du ændrer den Microsoft-konto, der er knyttet til et gamertag på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at ændre den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag på en Xbox 360-konsol:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: 80154023

Dette kan betyde, at den ændring, du prøver at foretage, ikke er blevet behandlet endnu.

Løsning

Prøv at løse problemet på følgende måde: Vent 24 timer, og forsøg derefter igen at ændre den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag.