Fejl 80151012 vises, når du prøver at ændre dine Microsoft-kontooplysninger

Problem

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at ændre din Microsoft-konto:

Status Code: 80154026

Dette kan betyde, at det er mindre end 30 dage siden, du foretog din seneste kontoændring.

Bemærk! Du kan kun foretage én ændring af din Microsoft-konto for et bestemt Xbox Live-gamertag inden for en periode på 30 dage. Du skal også vente 30 dage, efter dit gamertag er hentet fra Xbox Live, før du kan skifte det pågældende gamertag til en anden Microsoft-konto.

Løsning

Prøv at ændre din Microsoft-konto igen, når der er gået 30 dage

Når der er gået 30 dage siden sidste kontoændring, vil du kunne opdatere din Microsoft-konto.