Fejl 80154080 vises, når du foretager et køb på Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox 360-konsol:

This action cannot be performed at this time. Please try again later. For more information, go to http://www.xbox.com/support.

Status code: 80154080

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-09-20T20:13:17.3136481+00:00

Løsning 2: Tjek din faktureringsadresse

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.
  2. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk!
    Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Løsning 3: Kontakt din bank eller dit pengeinstitut

Købet kunne muligvis ikke gennemføres, fordi:

• Kreditkortet er ikke aktiveret.
  • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet er ikke godkendt til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer for transaktionen.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at kortet er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Løsning 4: Prøv at foretage købet igen senere

Købet kan være blevet blokeret, fordi:

• For mange købsforsøg inden for kort tid blev afvist.
  • Microsoft-kontoen eller betalingsmåden bruges fra et mistænkeligt sted.
  • Den betalingsmåde, du angav, er registreret for en overtrædelse i forbindelse med manglende betaling, hvilket forhindrer, at den kan bruges til nye køb.

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis du oplever flere købsfejl, kan det medføre, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid uden købsforsøg (normalt 24 til 48 timer).

Løsning 5: Brug et Xbox-gavekort

En alternativ måde er at købe et Xbox-gavekort hos en forhandler og bruge det til dine køb. Bemærk, at det ikke er alle køb, der tillader brugen af Xbox-gavekort eller forudbetalingsløsninger. Før du køber et Xbox-gavekort, skal du tjekke, at købsmetoden kan benyttes til den vare, du vil købe.