Fejlkode 801540B7 vises, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil til din Xbox 360-konsol

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil til din Xbox 360-konsol:

Sorry, Xbox Live profiles can't be downloaded right now. Try again later

Status code: 801540B7

Dette kan betyde, at der er et problem med Xbox Live eller med dataene i din profil.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der er en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der er en aktuel meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Bemærk! Hvis en specifik tjeneste eller app er nede, kan du bede Microsoft om at give dig besked, når den kører igen. Det gør du ved at klikke på Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.

Løsning 2: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Gør følgende for at bekræfte, at vi har de korrekte sikkerhedskontaktoplysninger for dig:

1. Log på account.microsoft.com.
  2. Klik på Sikkerhed og adgangskode øverst på siden. På grund af disse oplysningers følsomme natur bliver du bedt om at modtage og angive en sikkerhedskode. Vælg det telefonnummer eller den mailadresse, som vi skal sende koden til.
  3. Klik på Administrer avanceret sikkerhed. Hvis ordet "Bekræft" vises ud for et af de telefonnumre eller en af de mailadresser, der er angivet som sikkerhedsoplysning, skal du klikke på linket for at bekræfte, at vi har de korrekte oplysninger. Du får tilsendt en sikkerhedskode. Angiv koden i det viste felt, og klik på Bekræft.
  4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  5. Prøv at logge på Xbox Live igen.

Bemærk! Hvis du har glemt mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Hvis denne løsning ikke løser problemet, kan du prøve den næste.

Løsning 3: Ryd systemcachen

Hvis du har opdateret kontooplysningerne og stadig ikke kan logge på, er du muligvis nødt til at rydde systemcachen, for at dine nye oplysninger kan overføres. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Storage.
  1. Markér (men vælg ikke) en lagerenhed, og tryk derefter på Y på din controller for Device Options.

Bemærk!
    Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder.
  1. Vælg Clear System Cache på skærmen Device Options.
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Bemærk! Når systemcachen er ryddet, kommer du tilbage til skærmen Storage Devices. Derefter kan du trykke på Guide-knappen på controlleren og vende tilbage til startsiden på din Xbox.

Løsning 4: Flyt din Xbox Live-profil, og download den derefter igen

Det kan ske, at du er nødt til at flytte din profil og derefter downloade den igen, for at løse problemer med din Microsoft-konto. Sådan gør du:

1. Formatér et ekstra USB-flashdrev som en hukommelsesenhed.
  2. Flyt din profil til USB-flashdrevet. Benyt følgende fremgangsmåde:
    1. Tilslut USB-flashdrevet til konsollen.
    2. Gå til Settings, og vælg Storage.
    3. Vælg All Devices.
    4. Vælg Gamer Profiles, og vælg derefter din gamerprofil.
    5. Vælg Move.
    6. Vælg det USB-flashdrev, som du vil flytte profilen til.
    7. Fjern USB-flashdrevet fra konsollen.
  3. Download din profil igen. Du kan få hjælp i "Flyt din Xbox Live-profil, og download den derefter igen" under Fejlkode 801540B7 vises, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil til din Xbox 360-konsol.

Hvis ingen af disse løsninger afhjælper problemet, skal du kontakte Xbox Support.