Fejlkode 801540F3 vises, når du forsøger at flytte din Xbox Live-konto til en ny mailadresse

Problem

Du kan se følgende fejlkode og meddelelse, når du forsøger at flytte til din Xbox Live-konto til en ny mailadresse:

Xbox Live is unable to make this request at this time

Status code: 801540F3

Dette kan betyde, at den mailadresse, du forsøger at flytte din Xbox Live-konto til, allerede har et gamertag tilknyttet.

Løsninger

Denne fejl kan afhjælpes ved at følge fejlfindingstrinene i Skift et gamertag til en anden Microsoft-konto.

Hvis fejlen fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.