Fejlen 80158113 vises, når du forsøger at hente indhold fra Xbox Live

Problem

Hvis du får vist følgende fejlkode og meddelelse, når du forsøger at hente eller streame indhold fra Xbox Live, er der muligvis et netværkskonfigurationsproblem, en systemvedligeholdelse eller et midlertidigt problem med Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again later.
Status Code: 80158113

Løsninger

Løsning 1: Tjek Xbox Live-tjenestens status

Tjek Xbox Live-tjenestens status. Hvis der vises en meddelelse om service på Xbox Live-tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen senere.

Hvis der ikke vises nogen meddelelser om service på Xbox Live-tjenesten, og du bliver ved med at få vist fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Test forbindelsen

Test Xbox Live-forbindelsen på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings og derefter System Settings.
  3. Vælg Network Settings.
  4. Vælg Wired Network eller navnet på det trådløse netværk, du bruger, hvis du bliver bedt om det.
  5. Vælg Test Xbox Live Connection.
  6. Benyt en af følgende fremgangsmåder:
    • Hvis testen mislykkes, og du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du se Xbox Live: Opret forbindelse til Xbox Live
    • Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgængelig, kan du prøve den næste løsning.
    • Hvis der vises en meddelelse om service på Xbox Live-tjenesten, kan du prøve senere, når Xbox Live-tjenesten er tilgængelig.

Hvis du stadig får vist fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Fejlfinding i forbindelse med Xbox Live-forbindelsen

Hvis du stadig oplever dette problem, skal du fejlfinde din Xbox Live-forbindelse.

Hvis du stadig oplever problemet, skal du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.