Fejlkode 8015D000 vises, når du ændrer Microsoft-kontoen for Xbox Live på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at ændre den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox Live-konto:

This profile cannot be downloaded right now.

Status Code 8015D000

Dette kan betyde, at der er problemer med Xbox Live, at du har skrevet en forkert mailadresse eller adgangskode til din Microsoft-konto, eller at der er et problem med din Microsoft-konto.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Tjek, om der er statusmeddelelser for Xbox Live

Tjek, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der vises en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der vises en meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Bemærk!
Hvis en specifik tjeneste eller app er nede, kan du bede Microsoft om at give dig besked, når den kører igen. Klik på Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.

Løsning 2: Tjek, at dine legitimationsoplysninger er korrekte
Tjek, at du har skrevet den korrekte mailadresse og adgangskode.

Løsning 3: Tjek, at din konto ikke er blokeret
Hvis Microsoft registrerer usædvanlig aktivitet på din Outlook.com- eller Hotmail.com-konto, kan vi blokere kontoen midlertidigt for at beskytte dig. Hvis vi blokerer din konto, skal du logge på account.live.com og følge instruktionerne for at fjerne blokeringen.

Løsning 4: Tjek den Microsoft-konto, der er tilknyttet dit gamertag
Hvis du har mere end én Microsoft-konto, prøver du muligvis at logge på med den forkerte konto. Du skal logge på med den konto, der er tilknyttet Xbox Live.
Sådan tjekker du, om du bruger den rigtige Microsoft-konto:

• Log på øverst på en Xbox.com-side, f.eks. denne.
  • Brug den samme Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode), som du prøver at bruge på din konsol.
  • Hvis der er nogen problemer med din Microsoft-konto, bliver du bedt om at rette disse problemer.
  • Hvis du bliver logget på det forkerte gamertag, eller hvis du bliver bedt om at oprette en ny Microsoft-konto, bruger du sandsynligvis den forkerte Microsoft-konto.

Løsning 5: Brug dit barns Microsoft-konto
Hvis Xbox Live-kontoen er en barnekonto, skal du sørge for at angive legitimationsoplysningerne til dit barns Microsoft-konto. Du skal bruge de samme legitimationsoplysninger, som blev brugt til at oprette barnets konto.

Løsning 6: Nulstil adgangskoden til din Microsoft-konto

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til din Microsoft-konto, er du muligvis nødt til at nulstille adgangskoden, før du kan få adgang til Xbox Live.