Fejlkode 8015D003 vises, når du forsøger at logge på Xbox Live

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live:

Sorry, something's wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help.
Statuskode 8015D003

Dette kan betyde, at der er et problem med din Xbox Live-profil.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

Udfør disse trin:

1. Gå til din Microsoft-konto.
  2. Log på med den Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode), der er tilknyttet din Xbox Live-konto. Hvis du har glemt adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto og adgangskode.
  3. Klik på Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger øverst på siden. På grund af disse oplysningers følsomme natur bliver du bedt om at modtage og angive en sikkerhedskode. Vælg det telefonnummer eller den mailadresse, som vi skal sende koden til.
  4. Klik på Flere sikkerhedsindstillinger. Hvis ordet Bekræft vises ud for et af de telefonnumre eller en af de mailadresser, der vises som sikkerhedsoplysning, skal du klikke på linket for at bekræfte, at vi har de korrekte oplysninger. Siden sender derefter en sikkerhedskode til dig. Angiv koden i det viste felt, og klik derefter på Bekræft.
  5. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  6. Prøv at logge på Xbox Live igen.

Bemærk! Hvis du vil vide mere om, hvordan du administrerer dine sikkerhedsoplysninger, skal du se Microsoft-sikkerhedsoplysninger: Ofte stillede spørgsmål.

Løsning 2: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden på konsollen.
  7. Genstart konsollen.

Løsning 3: Flyt din Xbox Live-profil, og download den derefter igen

1. Formatér et ekstra USB-flashdrev som en hukommelsesenhed.
  2. Flyt din profil til det USB-flashdrev, som du har formateret i trin 1. Benyt følgende fremgangsmåde:
    1. Tilslut USB-flashdrevet til konsollen.
    2. Gå til Settings, og vælg Storage.
    3. Vælg All Devices.
    4. Vælg Gamer Profiles, og vælg derefter din gamerprofil.
    5. Vælg Move.
    6. Vælg det USB-flashdrev, som du vil flytte profilen til.
    7. Fjern USB-flashdrevet fra konsollen.
  3. Download din profil igen. Du kan finde yderligere hjælp i Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen.