Fejl 8015D025 vises, når du foretager et køb på Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox 360-konsol:

Sorry, this action can't be performed at this time. Please try again later.

Status code: 8015D025

Det kan betyde, at der er angivet mere end én betalingsmåde på din Microsoft-konto.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at opdatere betalingsmåderne for din Microsoft-konto. Det gør du ved at fjerne de betalingsmåder, du ikke bruger. Det kan du gøre ved at gå til Skift betalingsmåde, vælge Fjern en betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne.

Hvis der kun er knyttet én betalingsmåde til din Microsoft-konto, skal du fjerne den ved hjælp af de samme trin, som er vist herover. Derefter skal du tilføje betalingsmåden igen ved at vælge Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne.