Fejlkode 8015D02E vises, når du forsøger at få adgang til din Xbox Live-profil på din pc eller Xbox-konsol

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at udføre én af følgende handlinger:

• Downloader din Xbox Live-profil til din Xbox 360-konsol
  • Logger på Xbox Live på din Xbox 360-konsol
  • Logger på Xbox Live på en computer via Xbox.com
  • Ændrer den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox Live-konto

Status code: 8015D02E

We think someone has been accessing your account

Det kan betyde, at din Microsoft-konto for en sikkerheds skyld er blevet låst, fordi den muligvis er blevet hacket.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at logge på din Microsoft-konto på din computer og skifte din adgangskode:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Du skal bekræfte, at du ejer kontoen. Det gør du ved at modtage en sikkerhedskode via sms eller mail og derefter angive sikkerhedskoden online. Klik på Næste.
  3. Skift din adgangskode, når du bliver bedt om det.
  4. Når du har ændret din adgangskode, skal du gennemgå dine sikkerhedsoplysninger for at være sikker på, at en eventuel hacker ikke har foretaget nogen ændringer. Du kan ændre dine oplysninger, hvis du har behov for det.
  5. Gå tilbage til Xbox-konsollen, og log på med mailadressen til din Microsoft-konto og din nye adgangskode.