Fejl 8015d080 vises, når du bruger Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode, når du bruger Xbox Live:

8015d080

Denne fejl kan opstå, når du prøver at gøre en af disse ting:

• Få adgang til området Account Management under settings på din Xbox 360-konsol
  • Downloade dit gamertag til din konsol

Denne fejl kan betyde, at der er et problem med din konto.

Løsning

Kontakt Xbox Support for at få hjælp til din konto.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 8015d080 vises, når du bruger Xbox Live", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?