Fejl 801613c9 vises, når du indløser en forudbetalt kode på Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at indløse en forudbetalt kode på din Xbox 360-konsol:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: 801613c9

Dette kan betyde, at den forudbetalte kode, du prøver at indløse, allerede er blevet indløst. Der kan have været problemer med forbindelsen til Xbox Live, så du ikke har fået en bekræftelse, da du oprindeligt indløste koden.

Løsning

Kontrollér forbindelsen til Xbox Live fra din Xbox 360-konsol, og bekræft, at din forudbetalte kode er blevet indløst korrekt. Sådan gør du:

Trin 1: Kontrollér forbindelsen til Xbox Live.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.

Trin 2: Bekræft, at din forudbetalte kode er blevet indløst korrekt, på din Xbox Live-profil.

1. Log på Xbox Live på konsollen med det gamertag, du brugte, da du købte indholdet.
  2. Gå til settings, og vælg Account.

Vælg Download History. Gennemse din oversigt over downloads. Hvis den forudbetalte kode, du har indløst, ikke er tilknyttet din Xbox Live-profil, skal du slette og downloade din profil igen. Sådan gør du:

1. Slet din Xbox Live-profil.
      1. Gå til settings, og vælg System.
      2. Vælg Storage.
      3. Vælg All Devices.
      4. Vælg Gamer Profiles.
      5. Vælg den Xbox Live-profil, du vil slette.
      6. Vælg Delete, og vælg derefter Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
    2. Download din Xbox Live-profil.
      1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
      2. Vælg Download Profile.
      3. Angiv de Microsoft-kontooplysninger, der er knyttet til din Xbox Live-profil. Hvis du ikke kender mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du gå til Administrer din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis din konto er en Xbox Live-barnekonto, skal du bruge en forælders Microsoft-kontooplysninger for at downloade profilen.

4. Vælg lagerenheden for din profil (f.eks. harddisk).

Download af profilen startes. Når download er fuldført, kan du vælge, om din adgangskode til Microsoft-kontoen skal angives, for at der kan logges på din profil.

Indstillingen Remember Password (Husk adgangskode)

Indstillingen Remember Password er som standard deaktiveret. Det betyder, at du bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, hver gang du logger på din Xbox Live-profil på konsollen. Markér ikke afkrydsningsfeltet ud for Remember Password, hvis du ønsker at blive bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, hver gang du logger på din profil på denne konsol.

Bemærk! Hvis du downloader din profil til din egen konsol, kan du med fordel vælge indstillingen Remember Password, så du ikke bliver bedt om at angive adgangskoden til din Microsoft-konto, hver gang du logger på din profil.