Fejl 801613FB vises, når du bruger en forudbetalt kode på Xbox 360

Du får vist fejlkode 801613FB og følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at bruge en forudbetalt kode på din Xbox 360-konsol:

Can't retrieve information from Xbox Live.

Dette kan betyde, at kortet med den forudbetalte kode ikke er blevet aktiveret af den forhandler, hvor du har købt det.

Bemærk! Du kan kun indløse forudbetalte kort til Xbox 360 på Xbox 360-konsollen. Hvis dit forudbetalte kort er til Xbox One, kan du i stedet indløse det online i en webbrowser.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Få forhandleren til at aktivere det forudbetalte kort

Nogle forudbetalte kort skal aktiveres af en forhandler. Aktiveringen kan tage op til 24 timer. Hvis kortet ikke kan bruges 24 timer efter købet, skal du tage kortet med til forhandleren og bede om at få det aktiveret.

Løsning 2: Indløs den forudbetalte kode online

1. Gå til Indløs kode i en webbrowser, og klik på Log på.
  2. Log på med din Microsoft-konto.
  3. Klik på Indløs.
  4. Skriv den forudbetalte kode på 25 tegn, og klik på Bekræft.