Fejlkoden 8016271F vises, når du downloader indhold fra Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at downloade elementer via Xbox Live:

Status code: 8016271F

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Hvis du får denne fejlmeddelelse, betyder det, at der er et problem med Xbox Live, som afbryder downloadtjenesterne. Eller der kan være et problem med din betalingsmåde.