Fejl 80162751 vises, når du overfører en saldo på din Microsoft-konto via Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du overfører en saldo til en anden betalingsmåde på din Microsoft-konto fra din Xbox 360-konsol:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: 80162751

Dette kan betyde, at den betalingsmåde, som du overfører en udestående saldo til, er ugyldig.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Kontrollér, at oplysningerne til dine betalingsmåder er korrekte

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.
  2. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Fjern betalingsmåder, du ikke bruger

Vigtigt! Hvis betalingsmåden bruges til at betale for et abonnement, skal du opsige dette abonnement, før du kan fjerne betalingsmåden. Du kan finde flere oplysninger i Sådan kan du annullere dit Xbox-abonnement.

Hvis din betalingsmåde kun bruges til køb, kan du nemt fjerne den. Gå til Skift betalingsmåde på din Microsoft-konto, vælg Fjern en betalingsmåde til venstre på skærmen, og følg derefter instruktionerne.