Fejlkode 80162765 vises, når du forsøger at foretage et køb fra Xbox Live på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at købe noget fra Xbox Live:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
Status code: 80162765

Dette betyder, at der muligvis er et problem med din betalingsmåde. Denne fejl kan f.eks. opstå, hvis der er en udestående saldo på din primære betalingsmåde.

Bemærk! Hvis du prøver at indløse en forudbetalt kode til et Xbox Live-abonnement, og denne fejl vises, skal du betale den udestående saldo for den primære betalingsmåde, før du indløser den forudbetalte kode. Den udestående saldo skyldes sandsynligvis en månedlig fornyelse af et eksisterende Xbox Live-abonnement, som er knyttet til din faktureringskonto.

Løsning

Du kan gøre følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Betal en udestående saldo på Xbox 360

Hvis du vil administrere dine betalingsmåder på Xbox 360, skal du se Administrer dine betalingsmåder på Xbox 360

Log på din Microsoft-konto, og udfør de trin, du skal udføre for at betale det beløb, der skyldes på din primære betalingsmåde.

Løsning 2: Betal en udestående saldo online

Hvis din aktuelle betalingsmåde er udløbet eller ikke længere er gyldig, skal du ændre den betalingsmåde, der er knyttet til dit abonnement. Sådan gør du:

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Vælg Tjenester og abonnementer.
  3. Vælg Betal nu under Næste betaling for det abonnement, der har en forfalden saldo.
  1. På siden "Skift betalingsmåden for disse abonnementer" skal du vælge den betalingsmåde, du vil ændre, på rullelisten.

Bemærk! Hvis du vil tilføje en ny betalingsmåde, skal du vælge Tilføj en ny betalingsmetode og Næste. Følg derefter trinnene for at vælge dit kreditkort, dit debetkort eller din PayPal-konto som ny betalingsmåde.

1. Når du har ændret betalingsmåden, skal du vælge Næste. Herefter overføres din eventuelle udestående saldo, og det beløb, du skylder, bliver med det samme opkrævet på den nye betalingsmåde.

Hvis du har brug for at fjerne en betalingsmåde, skal du vælge Betaling og fakturering og vælge den betalingsmåde, du vil fjerne. Vælg derefter Fjern. Du kan finde flere oplysninger i Administrer dine betalingsmåder online.