Fejl 801650C8 vises, når du foretager et køb eller indløser en forudbetalt kode på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at foretage et køb eller indløse en forudbetalt kode på din Xbox 360-konsol:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
Status code: 801650C8

Det kan betyde et af følgende:

• Der er opstået et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Der er en udestående saldo på din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du forsøger at indløse en forudbetalt kode, skal du se Sådan kan du indløse en forudbetalt Xbox-kode.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-02-27T05:59:06.3970942+00:00

Løsning 2: Betal udestående saldi

Du kan få denne fejl, hvis du har en udestående saldo på din Microsoft-konto. Du kan løse problemet ved at betale den udestående saldo. Sådan gør du:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer  med din Microsoft-konto.
  2. Find det abonnement, der har en forfalden saldo, på listen. Det beløb, du skylder, er markeret med rødt.
  3. Vælg Betal nu, og følg derefter instruktionerne for at betale den udestående saldo.

Bemærk! Hvis dit abonnement har en forfalden saldo, kan du ikke betale det skyldige beløb ved at tilføje en forudbetalt kode. Du skal betale det beløb, du skylder, på den måde, der er angivet ovenfor, inden du indløser din forudbetalte kode.