Fejlkode 801675C1 vises, når du opgraderer en Xbox Live-barnekonto til en voksenkonto på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og meddelelse, når du forsøger at opgradere en Xbox Live-barnekonto til en voksenkonto på Xbox 360:

This action cannot be performed at this time.

Status code: 801675C1

Dette kan betyde, at den tilknyttede betalingsmåde ikke passer til det område, der gælder for din Xbox Live-konto. Hvis du f.eks. har en amerikansk konto, kan du ikke bruge en betalingsmåde (f.eks. et kreditkort), der er registreret til en adresse uden for USA.

Løsning

Prøv at løse dette problem ved at bruge en betalingsmåde med en adresse i det område, der gælder for din Xbox Live-konto.