Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Fejlkode 80169d94 vises, når du forsøger at købe indhold på Xbox Live

Du får vist følgende fejlmeddelelse og -kode, når du forsøger at købe indhold på Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live.
Please try again later.

Error code 80169d94

Dette kan betyde, at din Xbox Live-faktureringskonto er spærret.

Løsning

Hvis du oplever dette problem, skal du kontakte Xbox Support.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 80169d94 vises, når du forsøger at købe indhold på Xbox Live", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side