Fejl 8016a04b vises, når du indløser en forudbetalt kode på Xbox Live

Du får vist følgende fejlmeddelelse og -kode, når du forsøger at indløse en forudbetalt kode på Xbox Live:

Can't retrieve information from Xbox Live. Try again later.

Status code 8016a04b

Dette kan betyde, at den forudbetalte kode, du prøver at bruge, ikke passer til det land eller område, som din konto er knyttet til.

Løsning

Den forudbetalte kode, du prøver at bruge, svarer ikke til området for din konto. Nogle forudbetalte koder kan kun bruges i bestemte områder. Bekræft, at området for din konto svarer til det område, hvor den forudbetalte kode er købt.