Fejl 80190128 vises, når du tilmelder dig et gratis Xbox Live Gold-prøveabonnement

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at tilmelde dig det gratis prøveabonnement på et Xbox Live Gold:

80190128

Dette kan betyde, at det gratis Xbox Live Gold-prøveabonnement, som du prøver at tilmelde dig, allerede er blevet indløst.

Løsning

Hvis du får denne meddelelse, når du indløser en kode til et gratis Xbox Live Gold-prøveabonnement, skal du tjekke Tjenester og abonnementer på din pc for at se, om abonnementet allerede er blevet indløst på din konto. Du kan også tjekke Download History (downloadoversigten) på din Xbox 360-konsol.