Fejlkode 80190194 vises, når du bruger Xbox Live eller Film og tv

Du får vist en af følgende fejlmeddelelser, når du bruger Xbox Live eller Film og tv:

• Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
    80190194
  • Can't play. Sorry, This item is no longer available from Xbox. Try searching for it - a newer version may be available 0xc00d133c (0x80190194)

Det kan betyde et af følgende:

• Xbox Live-tjenesten er ikke tilgængelig i øjeblikket.
  • Der kan være et problem med din Microsoft-konto.
  • Dine faktureringsoplysninger er muligvis ikke opdaterede.
  • Det indhold, du leder efter, er muligvis ikke længere tilgængeligt i Film og tv.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-03-28T14:50:51.6187604+00:00
Tv, musik og video: kører
2017-03-28T14:50:51.6187604+00:00

Løsning 2: Skift betalingsmåde

Der kan være et problem med den betalingsmåde, der er knyttet til din konto. Hvis du vil ændre eller opdatere din betalingsmåde, skal du gå til Skift betalingsmåde, vælge Opdater en betalingsmåde til venstre på skærmen og følge instruktionerne.

Løsning 3: Opdater dine faktureringsoplysninger

Der kan være et problem med de faktureringsoplysninger, som findes på din konto. Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.
  2. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Løsning 4: Tjek, om indholdet stadig kan lejes i Film og tv

Hvis du får denne fejl, mens du prøver at afspille Film og tv-indhold, som du tidligere har downloadet, skal du gå til Film og tv-butikken for at sikre dig, at indholdet stadig kan lejes. Hvis det ikke er tilgængeligt til leje, kan andre versioner være tilgængelige via andre Xbox Live-apps. Prøv at søge efter titlen på Xbox-konsollen. Du kan finde flere oplysninger i Brug Bing-søgning til at finde indhold på Xbox Live eller Xbox 360.