Fejlkode 80190339 vises, når du forsøger at foretage et køb via Xbox Live

Problem

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live:

80190339

Dette kan betyde, at du har angivet et postnummer, der ikke svarer til det postnummer, der anvendes til dit kreditkort. Dette kan også betyde, at der er et problem med din konto.

Løsning

• Tjek det postnummer, du bruger med din Xbox Live-konto. Sørg for, at det svarer til det nummer, der bruges af dit kreditkortselskab.
  • Se Kreditkortfejlkoder på Xbox Live for at få flere oplysninger om problemer med Xbox Live-kontoen.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.