Fejlkode 80190761 vises, når du opgraderer et medlemskab eller foretager et køb på Xbox 360

Følgende fejlkode vises, når du prøver at opgradere dit medlemskab eller foretage et køb på din Xbox 360-konsol:

80190761

Dette kan betyde, at faktureringsoplysningerne på din konto skal opdateres.

Løsninger

Løsning 1: Tjek faktureringsoplysningerne for din Microsoft-konto
Gør følgende:

1. Log på din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis du har glemt din adgangskode, eller hvis du ikke kan logge på med adgangskoden, skal du nulstille din adgangskode.
  2. Gå til Fakturering, og vælg Faktureringsoplysninger. Tjek faktureringsoplysningerne. Tjek for eksempel, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at betalingsoplysningerne for din Microsoft-konto, herunder brug af store og små bogstaver, svarer til de oplysninger, der bruges til dit kreditkort.
  3. Log af din Xbox Live-profil på din Xbox 360-konsol, og log derefter på igen.
  4. Prøv at foretage købet igen.

Løsning 2: Tjek dine kreditkortoplysninger
Prøv at foretage købet igen på din Xbox 360-konsol ved at skrive kreditkortnummeret på ny uden mellemrum, kommaer eller andre ikke-numeriske tegn. Tjek, at oplysninger som udløbsdato, sikkerhedskode og navn er korrekte og svarer til oplysningerne på kortet.

Løsning 3: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.

Løsning 4: Slet din profil, og download den igen

Udfør disse trin:

1. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices eller Hard Drive.
  4. Vælg Profiles.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only. (Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares).
  8. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Gå til Home, og vælg Download Profile.
    Bemærk! Hvis notifikationen "Download Profile" ikke vises, er du sandsynligvis logget på en anden profil. Tryk på X for at logge af.
  2. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
  3. Angiv mailadressen og adgangskoden til den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox Live-profil. Hvis du ikke kan huske legitimationsoplysningerne til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
    Bemærk! Hvis din konto er en Xbox Live-barnekonto, skal du bruge en forælders Microsoft-konto, når du skal downloade din profil.
  4. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil med det samme.