Fejlkode 80190826 vises, når du bruger Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du bruger Xbox Live.

Can't retrieve information from Xbox Live. Please try again.

Status code 80169d94

Dette kan betyde, at din konto er blevet spærret, fordi der er problemer med de personlige oplysninger på din Xbox Live-konto. Det kan f.eks. være, at dine faktureringsoplysninger er ufuldstændige, eller at det kreditkort, som du bruger, ikke matcher faktureringsoplysningerne for din konto.

Løsning

Tjek, at faktureringsadressen for din Xbox Live-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Du kan se, hvordan du ændrer faktureringsadressen for din Xbox Live-konto, under Rediger dine Xbox Live-kontooplysninger.

Hvis disse løsninger ikke virker, og problemet bliver ved med at opstå, skal du kontakte Xbox Support.