Fejl 80190848 vises, når du prøver at købe en vare eller opdatere dit kreditkort på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at købe en vare eller opdatere dit kreditkort på din Xbox 360-konsol:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status Code: 80190848.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-10-24T06:22:00.2212592+00:00

Løsning 2: Tjek dine faktureringsoplysninger

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.
  2. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Løsning 3: Kontakt din bank eller dit pengeinstitut

Der kan være følgende årsager til, at købet ikke blev gennemført:

• Kreditkortet er ikke aktiveret.
  • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet kan ikke bruges til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer bevidst for brug af kortet.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at det kort, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Løsning 4: Prøv at foretage købet igen senere

Købet kan være blokeret af en af følgende årsager:

• For mange købsforsøg afvist inden for kort tid.
  • Xbox-kontoen eller betalingsmåden bruges fra et andet sted end det tilladte.
  • Den betalingsmåde, som du angav, kan være registreret for en overtrædelse for manglende betaling, der forhindrer, at den bruges til nye køb.

Vent, og prøv derefter at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis du oplever flere købsfejl, kan det medføre, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid uden købsforsøg (normalt 24 til 48 timer).

Hvis du stadig får denne fejlkode efter 48 timer, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 5: Brug et Xbox-gavekort, hvis du har et

Du kan også købe et Xbox-gavekort hos en forhandler og indløse det i forbindelse med køb på Xbox.

Bemærk! Xbox-gavekort understøttes ikke ved alle køb. Før du køber et, skal du tjekke, om du kan købe den vare, du vil have, med gavekortet.