Fejlkoden 80190850 vises, når du forsøger at købe indhold på Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at købe indhold på Xbox Live:

Error 80190850

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger. Hvis en løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.

Løsning 1: Prøv at foretage købet igen.

Prøv at foretage købet igen.

Løsning 2: Bekræft, at faktureringsoplysningerne på din konto er korrekte.

Du kan bekræfte dine faktureringsoplysninger enten på konsollen eller på Xbox.com.

Bekræft eller rediger dine faktureringsoplysninger:

1. Log på Min konto.
  2. Klik på Faktureringskontaktoplysninger under Betaling og fakturering.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på ved hjælp af din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  4. Gennemgå dine faktureringskontaktoplysninger.
  5.  Rediger om nødvendigt kontaktoplysningerne, og klik derefter på Gem.

Bekræft eller rediger dine faktureringsoplysninger på konsollen:

1. Log på Xbox Live ved hjælp af dit gamertag
  2. Gå til Settings , og vælg Account.
  3. Gå til Your Information, og vælg Billing Information.
  4. Angiv dine Microsoft-kontooplysninger, og vælg derefter Sign In.
  5. Rediger om nødvendigt dine faktureringsoplysninger, og vælg derefter Done.