Fejl 80190861 vises, når du prøver at købe en vare eller opdatere et kreditkort på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at købe en vare eller opdatere dit kreditkort på din Xbox 360-konsol:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later

Status Code: 80190861

Dette kan betyde, at det kreditkort, du prøver at bruge, ikke er blevet godkendt.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek din faktureringsadresse

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.
  2. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.
    Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Løsning 2: Kontakt din bank eller dit finansieringsselskab

Der kan være følgende årsager til, at købet ikke blev gennemført:

• Kreditkortet er ikke blevet aktiveret.
  • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet kan ikke bruges til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer bevidst for brug af kortet.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at det kort, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Løsning 3: Prøv at foretage købet igen senere

Købet kan være blokeret af en af følgende årsager:

• Du har haft for mange afviste købsforsøg inden for kort tid.
  • Xbox-kontoen eller betalingsmåden bruges fra et andet sted end det tilladte.
  • Den betalingsmåde, som du angav, kan være registreret for en overtrædelse for manglende betaling, og derfor kan den ikke bruges til nye køb.

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis flere køb efter hinanden mislykkes, kan det betyde, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid uden købsforsøg (normalt 24 til 48 timer).

Løsning 4: Brug en forudbetalt kode eller et Xbox-gavekort

Du kan også købe et Xbox-gavekort hos en forhandler og bruge det til dine køb. Bemærk, at det ikke er alle køb, der understøtter Xbox-gavekort eller tilbyder forudbetalingsmuligheder. Før du køber et Xbox-gavekort eller et forudbetalt kort, skal du tjekke, at købsmetoden kan benyttes til den vare, du vil købe.