Fejl 80190864 vises, når du foretager et køb på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at foretage et køb på din Xbox 360-konsol:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later".
Status Code: 80190864.

Det kan betyde et af følgende:

• Din bank vil ikke godkende din betalingsmåde (f.eks. hvis dit kreditkort er udløbet eller blokeret eller er blevet afvist).
  • Der er en udestående saldo på din konto.
  • Du har foretaget for mange afviste købsforsøg inden for kort tid fra din Microsoft-konto.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek, at dit kreditkort eller debetkort virker

Der kan være følgende årsager til, at købet ikke blev gennemført:

• Kreditkortet eller debetkortet er ikke blevet aktiveret.
  • Kortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kortet kan ikke bruges til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer bevidst for brug af kortet.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at den betalingsmåde, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Hvis du bliver ved med at få vist fejlmeddelelsen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Skift betalingsmåden for dit Xbox-abonnement

Hvis den betalingsmåde, du bruger til at betale for dit Xbox-abonnement, er udløbet eller ikke længere er gyldig, skal du opdatere den, så du ikke mister adgangen til dit abonnement. Sådan kan du ændre betalingsmåden for dit Xbox-abonnement online:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.

Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

2. Find det Xbox-abonnement, som du vil ændre betalingsmåde for, på listen, og vælg derefter Skift betalingsmåde.
På skærmen
  1. Vælg din nye betalingsmåde på listen, eller vælg Tilføj en ny betalingsmetode, og følg derefter instruktionerne.
På skærmen
  1. Når du har ændret betalingsmåden, skal du vælge Næste. Herefter overføres din eventuelle udestående saldo, og det beløb, du skylder, bliver med det samme opkrævet på den nye betalingsmåde.

Når du har opdateret betalingsmåden for dit Xbox-abonnement, kan du fjerne den betalingsmåde, du ikke længere vil bruge.

Hvis du vil bruge en forudbetalt abonnementskode i stedet for at forny et abonnement, kan du indløse en forudbetalt kode online. Du skal stadig opsige dit nuværende abonnement for at undgå at betale et gebyr for fornyelsen.

Bemærk! Hvis dit abonnement har en forfalden saldo, kan du ikke betale det skyldige beløb ved at tilføje en forudbetalt abonnementskode. Du skal betale det udestående beløb på den måde, der er angivet ovenfor, inden du indløser din forudbetalte kode.

Hvis du har brug for at fjerne en betalingsmåde, der er knyttet til et Xbox-abonnement, skal du se Fjern en betalingsmåde online, vælge Fjern en betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne.

Hvis du bliver ved med at få vist fejlmeddelelsen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Brug et Microsoft-gavekort

Du kan købe et Microsoft-gavekort hos en forhandler og bruge det til dine køb. Bemærk, at det ikke er alle køb, der understøtter forudbetalingsmuligheder. Før du køber et Microsoft-gavekort, skal du tjekke, at forudbealing kan benyttes til den vare, du vil købe.