Fejlkode 803c0009 vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

803c0009

Det kan betyde et af følgende:

• Faktureringsoplysningerne for din konto skal opdateres.
  • Cacheoplysningerne på din Xbox-konsol skal opdateres.
  • Der er et problem med din forbindelse til Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto.

Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Log på din Microsoft-konto
    Bemærk Hvis du har glemt din adgangskode eller ikke kan logge på med din adgangskode, skal du nulstille din adgangskode eller bruge Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  2. Klik på Rediger sikkerhedsoplysninger.
  3. Tjek dine sikkerhedsoplysninger. Du skal f.eks. tjekke telefonnummeret, den alternative mailadresse og sikkerhedsspørgsmålet.
  4. Tjek de andre oplysningerne på din Microsoft-konto. Tjek, at faktureringsadressen for din Xbox Live-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at faktureringsoplysningerne for din Xbox Live-konto, herunder brug af store og små bogstaver, svarer til de oplysninger, der bruges til dit kreditkort.
  5. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  6. Prøv at logge på Xbox Live igen.

Løsning 2: Slet den profil, der er gemt på din Xbox-konsol.

Udfør disse trin for at slette din profil:

1. Gå til Settings fra Xbox Dashboard, og vælg System Settings.
  2. Vælg Storage.
  3. Vælg All Devices.
  4. Vælg Profiles.
  5. Vælg det gamertag, du vil slette.
  6. Vælg Delete.
  7. Vælg Delete Profile Only. (Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares).

Løsning 3: Ryd systemcachen.

Benyt følgende fremgangsmåde for at rydde cachen:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  7. Genstart konsollen.

Løsning 4: Download din profil igen.

Udfør disse trin for at downloade din profil igen:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  1. Vælg Download Profile
    Bemærk! Hvis notifikationen "Download Profile" ikke vises, er du sandsynligvis logget på en anden profil. Tryk på X for at logge af.
  2. Angiv mailadressen til den Microsoft-konto, der er knyttet til dit Xbox Live-gamertag. (Hvis du ikke kan huske legitimationsoplysningerne til din konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode).
  3. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto.
    Bemærk! Hvis din konto er en Xbox Live-barnekonto, skal du bruge en forælders Microsoft-konto, når du skal downloade din profil.
  4. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil med det samme.

Løsning 5: Foretag fejlfinding af din Xbox Live-forbindelse.

Her kan du få hjælp til at foretage fejlfinding af din netværks- og Xbox Live-forbindelse: