Fejlkode 8058f041 vises, når du forsøger at købe eller downloade indhold fra Xbox Live

Problem

Hvis du får vist følgende fejl, betyder det, at enten kan din betalingsmetode ikke godkendes via din bank, eller også registrerer Microsoft mistænkelig aktivitet og forhindrer opkrævninger:

Status Code: 8058f041

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med løsningerne i Kreditkortfejlkoder på Xbox Live.