Fejlkode 807b0193 vises, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at downloade din Xbox Live-profil fra Xbox Live-tjenesten.

Error 807b0193

Dette kan betyde, at Xbox Live-tjenesten er nede midlertidigt, eller at der er et problem med din Xbox Live-profil.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger. Hvis den første løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste løsning.

Løsning 1: Tjek forbindelsen til Xbox Live
Brug de links, der findes i Xbox Live: Netværk, til at tjekke, om der er forbindelsesproblemer, eller om Xbox Live-tjenesten er midlertidigt nede.

Løsning 2: Vent et par timer, og prøv igen
Hvis Xbox Live-tjenesten er midlertidigt nede, skal du vente et par timer og derefter prøve at downloade din profil igen.

Hvis du vil downloade din Xbox Live-profil, skal du se Download, flyt eller slet din Xbox Live-profil.