Fejlkoden 807b0198 vises, når du prøver at få adgang til et spil, der er gemt i skyen, på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at få adgang til et spil, der er gemt i skyen, på Xbox Live fra din Xbox 360:

• Sorry, cloud storage isn't available.
  • Status code: 807b0198

Dette betyder, at din Xbox 360-konsol ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live-serverne pga. systemvedligeholdelse eller et midlertidigt problem på Xbox Live. Du kan opleve yderligere problemer i forbindelse med denne fejl. F.eks. vil du muligvis ikke kunne afspille indhold, du har købt.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger. Hvis en løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.

Løsning 1: Tjek Xbox Live-tjenestens status

Se Xbox Live-status for at tjekke status for Xbox Live. Hvis du ser en meddelelse om service på Xbox Live-tjenesten, skal du vente og prøve igen senere.

Løsning 2: Kopiér gemte spilfiler

Du kan kopiere den gemte spilfil til en lagerenhed på din Xbox 360-konsol, f.eks. din Xbox 360-harddisk, eller til et USB-flashdrev. Du kan finde flere oplysninger i Kopiér, flyt eller slet gemte Xbox-spil, profiler og avatar-emner.