Fejlkode 807b019f vises, når du afspiller indhold på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at afspille indhold på din Xbox 360-konsol:

Can't find the content.
Status code: 807b019f

Dette betyder, at din konsol ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live. Årsagen er sandsynligvis systemvedligeholdelse, et midlertidigt Xbox Live-problem eller et problem med netværkskonfigurationen.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger. Hvis en løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Nogle Xbox Live-funktioner kan være utilgængelige pga. et midlertidigt Xbox Live-problem eller i forbindelse med planlagt systemvedligeholdelse. På Xbox Live-tjenestens status kan du se status for Xbox Live-tjenesten.

Løsning 2: Test Xbox Live-forbindelsen

Hvis du vil teste forbindelsen til Xbox Live, skal du benytte følgende fremgangsmåde:

1. Gå til Settings fra Xbox Dashboard, og vælg System.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg Wired Network eller navnet på det trådløse netværk, hvis du bliver bedt om det.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.

Løsning 3: Ryd systemcachen

Benyt følgende fremgangsmåde for at rydde systemcachen:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  2. Vælg Clear System Cache.
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  2. Genstart konsollen.

Løsning 4: Download indholdet

Prøv at downloade og derefter afspille det indhold, som du vil afspille. Du kan få oplysninger om, hvordan du downloader indhold, i Se din downloadoversigt på Xbox Live på din computer eller Xbox 360-konsol.

Løsning 5: Åbn netværksporte

Når du vil have adgang til Xbox Live, skal en række netværksporte være åbne på din netværkshardware eller firewall. Du kan finde oplysninger om, hvilke porte der skal være åbne for Xbox Live, under Netværksporte, som bruges af Xbox Live.

Løsning 6: Gør netværkets ydeevne bedre

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, ofte mister forbindelsen eller ikke kan se noget indhold, kan du prøve at gøre netværkets ydeevne bedre. Du kan få hjælp i Løsning af problem med langsom forbindelse på Xbox 360.

Løsning 7: Tjek, om der er problemer med netværksforbindelsen eller hos din internetudbyder

Du vil muligvis ikke kunne oprette forbindelse til Xbox Live eller kunne bruge visse Xbox Live-funktioner, hvis din internetudbyder har angivet begrænsninger for båndbredden eller tidsbegrænsninger for forbindelsen. Kontakt din internetudbyder for at finde ud af, om der er nogen begrænsninger, som kan give timeout på forbindelsen.