Fejlkode 807B01F6 vises, når du prøver at logge på Xbox Live på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

807B01F6

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. Please try again later.

Dette kan betyde, at der er problemer på Xbox Live-tjenesten, og tjenesten kan være ude af drift.

Løsning

Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der er en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der er en aktuel meddelelse om service på tjenesten eller driftsfejl, skal du vente og derefter prøve igen.

Kun kunder i USA: Hvis en specifik tjeneste eller app er nede, kan du anmode om at få tilsendt en sms eller talenotifikation, når problemet er løst. Klik på Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.